7+ Besplatnih elementor dodataka: Dodajte dodatnu funkcinalnost Elementoru

Ovaj tekst će vam otkriti neke najbolje dodatke za Elementor i kako vam oni mogu pomoći da unapredite proces izrade sadržaja.

1.Press Elements – Widgets

Ovo je veoma jednostavan dodatak koji vam omogućava da koristite WordPress elemente u Elementoru. Na primer, možete da dodate unapred naziv sajta, logo ili različite podatke u Elementoru, a da ih ne morate ponovo kreirati. Vidžeti su zapravo povezani sa pozadinskim kodom ovih elemenata i automatski se generišu kada se zatraže. Ako jednom dodate u Elementor, ne možete ponovo menjati naslov ili logo, jer su oni podrazumevani. Umesto toga, možete ih prilagoditi tako što ćete ih naterati da odskoče ili promene boju. Dobro kod ovog dodatka je to što vam omogućava da sačuvate dizajn koji ste kreirali za post i uvezete ga kao obrazac za buduće ili prošle postove i stranice.

2. AnyWhere Elementor

Ovaj dodatak vam omogućava da sačuvate šablone koje ste kreirali i ugradite ih u druge delove pomoću kratkih kodova. Ali to nije sve, pomoću ovog dodatka možete da kreirate više slojeva, dodate objave ili napravite udicu za GeneratePress i OceanWP teme.

3. Elementor Addons and Widgets

Ovaj dodatak za WordPress dodaje brojne elemente koji pomažu Elementoru da bolje radi sa WooCommerce-om, kao i neke druge korisne elemente. Za WooCommerce dodaje dugmad koja se obično nalaze na bočnoj strani prodavnice: Kategorije proizvoda, Popularni prouzvodi, Istaknuti proizvodi i Proizvodi na sniženju. Ovo će definitivno pomoći ako želite da napravite glavnu stranicu za promociju određenih proizvoda u svojoj internet prodavnici. Pored vidžeta koji se odnose na WooCommerce, dodatak takođe nudi dva dodatka povezana sa postom (nedavni postovi i postovi po kategorijama) i nove opcije za tabelu cena i usluge.

7+ Besplatnih elementor dodataka: Dodajte dodatnu funkcinalnost Elementoru 1

 

4. Elementor Addon Elements

Dodaje neke nove elemente koji nisu predstavljeni ni u jednom od predhodnih dodataka . Kao što su flip boksovi, separatori teksta, tabele cena, liste postova, animirani tekst i razni načini razdvajanja teksta.

Meni se lično sviđa ovaj dodatak, jer je jednostavan za upotrebu, bez zbunjujućih funkcija i dodaje sjajne i interaktivne funkcije sadržaju. Odnosno, za razliku od ostalih besplatnih dodataka, on je uglavnom fokusiran na dodavanju novih načina za bolje manipulisanje sadržajem. Ukratko, ovaj dodatak je dobar ako želite malo da animirate svoj sajt, ali možete ga koristiti i za dodavanje profesionalne note u svoje poslovanje.

5. NavMenu Addon

Kao što možete videti iz imena, ovaj dodatak će stilizovati i prilagoditi vaše menije preko Elementor interfejsa jednostavnim prevlačenjem i spuštanjem nekoliko vidžeta. Važno je napomenuti da alatka ne stvara novi meni, već samo dodaje novi stil, onom stilu koji već imate na WordPress kontrolnoj tabli.

Ovaj dodatak vam pruža tri mogućnosti menija – podrazumevani meni, mega meni i prekrivajući meni, kojima možete dodati opcije brendiranja i polje za pretragu.

6.Header Footer Elementor

Kreiran je kako bi vam omogućio da pravite nova zaglavlja i podnožja u Elementoru. U osnovi možete dizajnirati zaglavlje ili podnožje pomoću Elementora i dodati ga na svoj sajt. Jedina zamka je u tome što ovaj dodatak radi samo sa pet određenih tema, a sve su to popularne teme za Elementor, GeneratePress, OceanWP, Astra, Genesis, Beaver Builder.

7. StylePress

Ovaj dodatak je složeni dodatak koji vam omogućava šablon preko Elementora, sačuvate ga, a zatim ga dodate u različite delove svog sajta. Takođe pruža nove funkcionalnosti kao što su pretplata na e-poštu, slajderi, stilizovana Google mapa i WordPress meni. Ono što mi se sviđa kod ovog dodatka je to što što sve što napravite možete dodati bilo gde na vaš blog. Takođe, možete ukloniti CSS teme i zadržati samo ono što ste dizajnirali pomoću Elementora. Pomoću StylePress-a možete praktično da napravite novu temu od nule. Jer je on kreiran tako da možete da spojite razne šablone i dodate ih gde želite.

StylePress ima dva koncepta, unutrašnji i spoljašnji stil. Unutrašnji stil je onaj koji koristite u postovima i na stranicama, i može se razlikovati od stranice do stranice. Spoljašnji stil je isti na celom sajtu i uključuje zaglavlje, logo, podnožje i bočnu traku.  Ukratko, ovaj dodatak vam omogućava da kreirate šablon za oba stila i da rasporedite sve kako bi izgledalo kao pravi dizajn teme. Samo kreirajte izgled i dodelite ga stilu i tipu stranice.

Ako koristite bilo koji dodatak predstavljen u ovom tekstu, ili želite da čujete više informacija o ovome, posetite naš sajt.

 

Izvor: youtube.com / envato

 

Zainteresovani ste za usluge naše agencije?

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga, ostavite nam svoj email kako bismo Vas kontaktirali za više informacija.

Ауторска слика

Ostavite komentar:
Podelite ovaj članak: