12 najboljih plugina za WooCommerce

U ovom tekstu ćete saznati koji su najbolji plugini koje možete koristiti za vaš WooCommerce sajt.
Prvi u nizu plugina je Beeketing. On vam omogućava i vama i posetiocima sajta da vidite kada je neko napravio kupovinu na vašem sajtu. Na taj način indirektno govorite posetiocu sajta da ide da kupi nešto. Plugin je besplatan za korišćenje i vrlo jednostavan za podešavanje.
12 najboljih plugina za WooCommerce 1
Sledeći plugin je AfterShip. On vam omogućava da kupcima dozvolite opciju praćenja pošiljke. Na taj način, kupac može da se uveri da neće biti prevaren i može da prati gde se tačno nalazi njihov paket. Plugin ima besplatnu i plaćenu verziju. U besplatnoj verziji imate mogućnost praćenja 50 pošiljki mesečno a u plaćenim verzijama imate mogućnost za veći broj pošiljki kao i dodatne opcije.
12 najboljih plugina za WooCommerce 2
Zatim, još jedan dobar plugin je WooCommerce Product Addons. On može biti koristan u slučaju da želite da dodate neke opcije na kupovinu proizvoda, kao što je npr. pakovanje u poklon. Možete ponuditi više različitih opcija uz pomoć checkboxa, koje kada otkačite automatski povećavaju cenu kupovine.
12 najboljih plugina za WooCommerce 3
Sledeći plugin je WooCommerce Dynamic Pricing. On se koristi u slučaju da želite da pravite akcije ili popuste na određene proizvode, kao npr. kupite 2 proizvoda dobijete treći besplatno ili kupite 1 proizvod a na drugi imate određeni procenat popusta i slično. Na taj način povećava funkcionalnost dodavanja proizvoda u korpu.
12 najboljih plugina za WooCommerce 4
Nakon toga imamo WooCommerce MultiStep Checkout Wizard plugin. Uz pomoć ovog plugina, možemo korisnicima olakšati i pojednostaviti proces kupovine. Lako se integriše sa temom i u okviru njega prva stavka za popunjavanje su prijavni podaci, zatim kupon, dostava i to je to. Prilično jednostavno i male su šanse da neko neće uspeti da završi kupovinu zbog komplikovanog procesa.
12 najboljih plugina za WooCommerce 5
Zatim imamo Super Socializer plugin. Uz pomoć njega možete da se ulogujete na sajt preko naloga bilo koje društvene mreže. Potrebno je samo da u kontrolnoj tabli podesite sve društvene mreže koje želite i omogućite prijavu na sajt i na taj način.
12 najboljih plugina za WooCommerce 6
Sledeći po redu je Email Customizer. Uz pomoć njega možete da napravite email kakav vam se sviđa, koji ćete slati kupcima kada završe kupovinu na sajtu. U okviru njega možete i da dodate ikonice društvenih mreža sa linkovima vaših stranica.
12 najboljih plugina za WooCommerce 7
Nakon toga imamo Bookly plugin. On se koristi za rezervacije i pogodan je za bilo koju sferu poslovanja. Prilično je jednostavan za korišćenje, u okviru plugina, postoje opcije biranja različitih usluga, vreme, detalji, plaćanje i kraj. To je sve što vam je potrebno.
12 najboljih plugina za WooCommerce 8
Sledeći je WooCommerce Table Rate Shipping plugin. Ovaj plugin se koristi za računanje cena dostave, tako što podesite kolika će biti cena dostave za određene cene kupovine i on će vam uštedeti vreme.
12 najboljih plugina za WooCommerce 9
Sledeći plugin je WooCommerce Facebook. Uz pomoć njega možete da izaberete sve proizvode sa sajta i postavite ih na Facebook stranicu. Na taj način, ljudi mogu na Facebook stranici da kliknu na dugme kupi proizvod i da odu direktno na sajt da kupe taj proizvod. Veoma korisna stvar ako imate internet prodavnicu.
12 najboljih plugina za WooCommerce 10
Sledeći je AliDropship plugin. Uz pomoć ovog plugina, možete direktno da ubacite proizvode sa AliExpressa na vaš sajt. Veoma koristan plugin za dropshipping sajtove, nije besplatan ali platite ga jednom i to je to. Prilično brzo i jednostavno se ubacuju proizvodi na sajt, potrebno je samo da izaberete proizvode sa AliExpressa i izaberete opciju Import i prebaciće se na vaš sajt.
12 najboljih plugina za WooCommerce 11
Zatim imamo WooCommerce Subscriptions. Uz pomoć ovog plugina možete podesiti da se posetioci sajta pretplate na određene proizvode ili usluge koje nudite. Možete namestiti više različitih vrsta pretplate.
12 najboljih plugina za WooCommerce 12
Sledeći plugin je MailChimp for WooCommerce i on je poslednji plugin koji ćemo spomenuti. Pomoću njega šaljete mejlove kada neko kupi proizvod sa vašeg sajta ili ako se neko prijavio na vaš newsletter. Prilično korisatn plugin, pogotovo ako radite email marketing.
Nadam se da vam je ovaj tekst bio od koristi i da ste naučili nešto novo, ako vas interesuje čitanje još saveta za samostalni rad, možete ih pogledati na našem blogu, a u slučaju da želite da se konsultujete sa profesionalcima, kliknite na ovaj link.
Izvor: youtube

Zainteresovani ste za usluge naše agencije?

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga, ostavite nam svoj email kako bismo Vas kontaktirali za više informacija.

Ауторска слика

Ostavite komentar:
Podelite ovaj članak: