Napredne kontrole upita u Elementoru

Elementor ne uvodi stalno samo nove funkcije već i unapređuje postojeće. Uz pomoć svojih korisnika, kojih ima na milione, Elementor ima sreću da ima najveću fokus grupu korisnika koji svakodnevno koriste plugin i imaju gomilu ideja kako da se opcije i dodaci poboljšaju. U skladu sa sa tim, Elementor je uveo opciju napredne kontrole upita.

Napredna kontrola upita

Omogućava vam da prikažete bliske članke i da ih filtrirate pomoću naprednog isključivanja ili proizvoljnog datuma objave i slično. Jedna od stvari koje su popravljene je da možete da filtrirate bliske članke. Možete da uključite ili isključite određene opcije kao što su pojam, autor, kategorija, tag, format što se vidi na slici ispod. Isto tako za slučaj da nemate bliske članke, postoji opcija filtriranja po poslednjim člancima ili ručno selekcija članaka. Takođe, bliski članci ne moraju da se odnose samo na blog članke, već i ako imate sajt koji prikazuje listu nekretnina i tamo možete da koristite ovu opciju filtriranja.
Napredne kontrole upita u Elementoru 1
Zatim, sledeća stvar je filtriranje po datumu objave. Sigurno ste nekad bili na nekom blogu, čitali tekstove i videli da je tekst koji ste pročitali objavljen pre više od 2 godine. Sada možete i to isfiltrirate po člancima iz prošlog dana, nedelje, meseca, tromesečja, godine ili proizvoljnog perioda.
Napredne kontrole upita u Elementoru 2
Još jedna stvar koja je sada moguća, je isključenje određenih članaka, na osnovu određenog pojma, autora ili čak i više stvari možete pomešati koje želite da isključite. Takože mođete da isključite i sticky članke koji se pojavljuju na svakoj stranici bloga,uključivanjem prekidača na opciji Ignore Sticky Posts, a možete da isključite i duplikate članaka, kod opcije Avoid Duplicates.
Napredne kontrole upita u Elementoru 3
Sve ove opcije filtriranja se podešavaju u okviru opcije Query kada editujete sekciju članka. Uz naprednu kontrolu upita, možete da kreirate naprednije sajtove koji će uspeti u pogledu dizajna i funkcionalnosti.
Nadam se da vam je ovaj tekst bio od koristi i da ste naučili nešto novo, ako vas interesuje čitanje još saveta za samostalni rad, možete ih pogledati na našem blogu, a u slučaju da želite da se konsultujete sa profesionalcima, kliknite na ovaj link.

Izvor: youtube

Zainteresovani ste za usluge naše agencije?

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga, ostavite nam svoj email kako bismo Vas kontaktirali za više informacija.

Ауторска слика

Ostavite komentar:
Podelite ovaj članak: