Kako koristiti Elementorov delilac dodatak

U ovom tekstu ćete naučiti kako koristiti delilac dodatak i njegove dodatne opcije.
Koristili smo već kreirani templejt za suši restoran koji za pozadinu ima tekst i video. Kako bismo podešavali delilac dodatak, potrebno je prevući iz liste elemenata na ekran. Zatim, pod odeljkom Style, izabraćemo belu boju kako bi mogli da vidimo delilac. Nakon toga, pod odeljkom Content možemo da promenimo i izgled delioca, razne su opcije, kao što vidite na slici ispod, igrajte se i izaberite šta vam se najviše sviđa.
Kako koristiti Elementorov delilac dodatak 1
Zatim, možemo podesiti širinu delioca u procentima ili pikselima, njegovo poravnanje a možemo dodati i element kao što je tekst ili ikonica. Kada kliknete na ikonicu, možete iz biblioteke dodate razne ikonice, a s obzirom da se radi o suši restoranu, izabrali smo ikonicu ribe i kliknuli dugme Insert.
Kako koristiti Elementorov delilac dodatak 2
Kada smo ovo uradili, vraćamo se na odeljak Style kako bi dodatno stilizovali delilac. Ovde se može podesiti debljine linije koju predstavlja delilac, veličina, kako i razmak između gornje i donje sekcije. Pod opcijom Icon, možemo dodatno stilizovati ikonicu, tako što ćemo joj promeniti veličinu, primarnu i sekundardnu boju, poziciju u okviru delioca, njen razmak u odnosu na liniju kao i da li će biti zarotirana ili ne.
Kako koristiti Elementorov delilac dodatak 3
Nakon što smo ovo uradili, u drugoj sekciji templejta ćemo umesto ikonice napraviti delilac sa tekstom. Kako bi nam delioci bili uniformni, kopiraćemo prethodno napravljen delilac i izmeniti ga kako nam odgovara. Promenićemo boju u crnu, umesto ikonice ćemo izabrati tekst i napisati šta želimo. Tekst možemo dodatno stilizovati u zavisnosti od fonta, boje, veličine slova i slično. Promenićemo i poziciju teksta, kako se ne bi nalazio u sredini delioca. Na ovaj način smo kreirali 2 delioca u elementoru i na brz i jednostavan način dodatno izmenili našu stranicu.
Kako koristiti Elementorov delilac dodatak 4
Nadam se da vam je ovaj tekst bio od koristi i da ste naučili nešto novo, ako vas interesuje čitanje još saveta za samostalni rad, možete ih pogledati na našem blogu, a u slučaju da želite da se konsultujete sa profesionalcima, kliknite na ovaj link.
Izvor: youtube

Zainteresovani ste za usluge naše agencije?

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga, ostavite nam svoj email kako bismo Vas kontaktirali za više informacija.

Ауторска слика

Ostavite komentar:
Podelite ovaj članak: